Через 30 днів голова Львівської облради стовідсотково знатиме, чи приймуть його у партію

16:55 6 серпня 2020 р.

Фото до новини

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин 5 серпня подав заяву про вступ у партію "Європейська солідарність".

У разі позитивного розгляду заяви Ганущина він матиме шанс потрапити у партійний список на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня.  Про це інформує DailyLviv з посиланням на сторінку у ФБ Європейська солідарність.Львів. Там написано, що "діючий голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин приєднався до команди "Європейської Солідарності", але не зазначено - ким і коли прийнято таке рішення з приводу його заяви. Тому що подати заяву у партію і бути прийнятим до неї - не тотожні речі.

Нагадаємо, що порядок прийому у партію описано у статуті партії "Європейська солідарність". Навіть якщо перед тим член партії призупиняв у ній участь у зв'язку з обранням на керівну посаду в облраді:

"3.3. Вступ до партії здійснюється шляхом подання громадянином України особистої заяви про бажання стати членом партії. Заява розглядається керівним органом партії або організації партії, до якого вона подана, не довше ніж протягом тридцяти днів.

3.4. Рішення про прийом у партію або про відмову в прийомі в партію може прийматися:

• Радою або зборами (конференцією) місцевої організації партії;

• Радою, президією ради (у випадку обрання) або зборами (конференцією) територіальної організації партії;

• З’їздом партії, Центральною радою партії або президією Центральної ради партії.

3.5. Керівний орган, яким прийнято рішення про прийом у партію, ставить прийнятого члена партії на облік у певному первинному осередку партії або місцевій організації партії.

3.6. Члену партії видається партійний квиток, зразок якого затверджує Центральна рада партії або Президія Центральної ради партії". 

Нагадаємо, що голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький недавно очолив обласну партійну організацію "Слуги народу", яка лідирує за симпатіями виборців в Україні, але не у Львівській області. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів