Половина опитаних уже знають, за яку партію проголосують

16:00 6 серпня 2020 р.

Фото до новини

Виборці трьох партій впевнені у них.

Якби парламентські вибори проводились наступної неділі, у рейтингу партій лідирувала б партія «Слуга народу», яку готову підтримати майже 26% серед тих, хто готовий голосувати і визначився з вибором. 

За партію «Опозиційна платформа – За життя» – 17,6%, партію «Європейська солідарність» - 15,7%, «Батьківщина» - 10,4%. 

4,8% підтримали б Радикальну партію, 4,6% – партію «Сила і честь», 3,2% – Українську стратегію Гройсмана, по 3% – партію Шарія, та ВО «Свобода». Рейтинг інших політичних сил – менше 3%.

Половина опитаних, які обирали партії, зазначили, що цілком упевнені у своєму виборі, 38% – скоріше впевнені, 15% – не впевнені. Порівняно більше впевнені у своєму виборці прихильники партій «Європейська солідарність», партії Шарія та «Опозиційна платформа – За життя».

Після онайомлення з цими результатами соціологічного опитування залишається два основних запитання: 1) хто його замовив і оплатив? 2) наскільки можна його підсумки екстраполювати на місцеві вибори 25 жовтня?

Дослідження "Cуспільно-політичні настрої населення" провела соціологічна група "Рейтинг". Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%. Терміни проведення дослідження: 5 серпня 2020.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів