Бої відновилися в Карлівці, Краматорську й Слов'янську, під Донецьком – танковий, – ЗМІ (відео)

10:50 1 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба Міноборони

Українські військовослужбовці намагаються прорватися до обласного центру.

Сайт Донецька – «62.ua» – інформує сьогодні, 1 липня, в повідомленні «Під Донецьком йде танковий бій»:

«Сьогодні у селі Карлівка під Донецьком точиться танковий бій. За даними очевидців, цивільні автомобілі повертають до Донецька. Також на під'їзді в сторону Карлівки стоять чотири вантажних машини з бійцями батальйону «Схід».

Натомість інтернет-видання «Корреспондент.net» інформує у вівторок в повідомленні «У Карлівці, Слов'янську, Краматорську та Сніжному відновилися бої»:

«Сьогодні вночі, 1 липня, українська армія відновила активні бойові дії в Донецькій області. На трасі, в районі Карлівки, там, де вчора були інтенсивні перестрілки, сьогодні йде сильний бій. Українські військовослужбовці намагаються прориватися до Донецька.

Триває артилерійська стрілянина в мікрорайоні Станкострой Краматорська. Жителі Сніжного чують сильні вибухи з боку Саур-Могили.

Сьогодні вночі в результаті обстрілу українських позицій на горі Карачун під Слов'янськом обвалилася розташована на горі телевежа. Мінами були перебиті троси, які її утримували, зазначено в повідомленні. Також протягом ночі відбувалася стрілянина в Сніжному, Краматорську та Горлівці, обстріли тривали вранці, передає прес-служба ВК Наступ.

Раніше повідомлялося, що в центрі Донецька вранці почалася запекла стрілянина.

У мережі з'явилося відео, на якому чутні вистріли в Донецьку в ніч на 1 липня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів