Бойовики намагаються перенести теракти з Лугандону на Харківщину, – РНБО

14:02 30 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: RIA Novosti

Про це повідомив у понеділок прес-секретар Інформцентру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко.

Як передає сьогодні, 30 червня, кореспондент УНІАН, прес-секретар Інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко повідомив у понеділок на брифінгу у Києві: «Бойовики здійснюють обстріл військових об'єктів, фіксуються численні спроби перенести терористичні акції на інші регіони країни – зокрема, на Харківську область».

За його словами, лідери терористичних угруповань і російська сторона продовжують перекладати відповідальність за недотримання режиму перемир'я на українських військових. Лисенко також конкретизував:

«Зокрема, розповсюджуються заяви про нібито обстрілі українськими силовиками житлових будинків у містах сходу України і об'єктів прикордонної і митної служб Російської Федерації. Проте встановлено, що терористи активно використовують артилерійську установку в Слов'янську, ведуть з неї вогонь по житлових кварталах міста. Так, вчора під час артобстрілу терористами Слов'янська поранення одержали двоє пенсіонерів, частково пошкоджено житловий будинок. Також було обстріляно приміщення ДАІ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів