Бойовиків «ДНР» перекидають на Луганщину, – «ІС» (оновлено)

23:42 4 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: topwar.ru

За оперативними даними спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив», щодня з Донеччини вирушають у східному напрямку по шість-сім вантажівок із терористами.

Народний депутат і спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук зокрема повідомив сьогодні, 4 лютого, такі її оперативні дані «ІС»з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі: «З району Санжарівки (в Артемівському районі Донеччини. – «ЩЛ») під час ротації виводяться підрозділи бойовиків «ДНР» – фіксуються по шість-сім вантажних автомобілів з живою силою за добу. Підрозділи з невідомої причини виводяться на територію «ЛНР». Частину особового складу перекинуто в Алчевськ, на цей момент тут розквартировано не менше батальйону терористів. Частина перекидається в район Луганська».

Дмитро Тимчук повідомив про це сьогодні, 4 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість в інформаційній агенції «УНН» розповіли в четвер:

«Інформація про перекидання частини окупаційних військ з окупованої території Донецької області на територію «ЛНР» є конфіденційною. Про це в ефірі «5 каналу» заявив голова військово-цивільної адміністрації Луганської області Георгій Тука.

Коментуючи опубліковані групою «Інформаційний спротив» дані щодо виведення російськими найманцями своїх підрозділів і зброї з окупованих районів Донецької області на територію, підконтрольну так званій «ЛНР», Г.Тука сказав: «У мене теж є така інформація, але вона носить конфіденційний характер, і тому, чесно кажучи, я не знаю, яким чином її можна коментувати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів