Boeing доставив у Львів 15 тонн військової допомоги: що на борту

12:45 20 лютого 2022 р.

Фото до новини

19 лютого ввечері у Міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького приземлився літак «Boeing CC-177 Globemaster III» з військовою допомогою, який належить до Королівських військово-повітряних сил Канади.

Про це повідомив начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук, пише Dailylviv.com.

"Мав нагоду разом із заступником міністра оборони України Ростиславом Замлинським та аташе з питань оборони при Посольстві Канади в Україні полковником  Робертом Фостером зустріти черговий військовий борт Королівських Канадських Повітряних Сил, який доставив 15 тонн військової допомоги із летальною зброєю для Збройних Сил України.

Вантаж доставлений в рамках Технічної угоди між Міністерством оборони України та Департаментом національної оборони і Збройних Сил Канади.
В цей непростий для України час допомога наших канадських друзів, як і всіх інших країн-партнерів, відчутна як ніколи", - написав Павло Ткачук.

Як повідомив у Twitter міністр оборони Олексій Резніков, в Україну прибула зброя від канадських друзів.

"Ми отримали військову допомогу у вигляді гвинтівок, кулеметів з оптичними прицілами, приладів нічного бачення та спостереження та військової техніки. Дякуємо за це важливе та своєчасне рішення!",- написав Резніков.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів