Бен Воллес порадив Зеленському переоцінити масштаби мобілізації: Росія нишком мобілізує всю країну

16:27 2 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Ексміністр оборони Великої Британії Бен Воллес порадив Зеленському «переоцінити масштаби мобілізації».

Про це він повідомив у виданні «The Telegraph», пише Dailylviv.com.

«Середній вік бійців на фронті — понад 40 років. Я розумію бажання Президента Зеленського зберегти молодь на майбутнє, але Росія мобілізує всю країну. Отже, як це зробила Британія в 1939 і 1941 роках, можливо, настав час переоцінити масштаби мобілізації України», — написав Бен Воллес.

За словами ексміністра, цю війну можна виграти.

"Володимир Путін зазнає краху. Подібно до того, як людські емоції ведуть Україну до успіху, це також є неминучою вадою Путіна та його злочинного режиму. Романтика, егоїзм і помста змусили Путіна перетнути Україну, і це стане його загибеллю. Його армія втратила понад 2500 танків, 6500 броньованих машин і майже 300 000 убитими або пораненими. Жодного командира, який вів основні російські частини в Україну, досі немає на місці. 

Путін відчайдушно хапається за дві останні речі, які можуть його врятувати – час і розкол міжнародної спільноти. Британія може щось зробити з обома. Ми повинні допомогти Україні зберегти свою динаміку – і для цього знадобиться більше боєприпасів, ATACMS і Storm Shadows. І найкращий спосіб утримати міжнародну спільноту разом – це демонстрація успіху.",- наголосив Бен Воллес.

Також Воллес закликав британський уряд збільшити бюджет на військову підтримку України. Британія має виділити 2.3 мільярда фунтів стерлінгів на військову допомогу Україні цього року, але він вважає, що цього не достатньо.

«Британія більше не найбільший європейський донор для України, це тепер Німеччина», — прокоментував свою пропозицію Воллес.

Україна одержала новітні британські ракети з лазерним наведенням Brimstone 2 (відео)

Британія підготувала 10 українських екіпажів для гелікоптерів Sea King

Великобританія за повний відхід російських військ з території України

Ріші Сунак розмістив відео на підтримку України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів