Авіація знищила позиції терористів, які обстрілювали десантників зі Львова в аеропорту Луганська, – «ІС»

19:07 13 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mediarnbo.org

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомляє в неділю її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних  досліджень Дмитро Тимчук і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 13 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Оперативні дані групи «Інформаційний Спротив»:

Упродовж дня авіація Збройних сил України завдавала ударів по таборах і скупченнях живої сили та військової техніки терористів в зоні АТО.

Зокрема:

– Був завданий авіаудар по базі терористів поблизу Лисичанська (раніше захоплена бойовиками військова частина Національної гвардії). На даному об'єкті, згідно з розвідданими, базувалися «кадировці».

– Знищено в районі Луганського аеропорту (його обороняють десантники 80-го аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ») позиції терористів, які регулярно обстрілювали позиції сил АТО. Удар завдавався по позиціях РСЗВ «Град», мінометів і танків бойовиків.

– Двічі завдавалися удари по позиціях терористів поблизу населенного пункту Ізваріно.

Деякі з даних щодо розташування позицій терористів надали силам АТО бойовики, які раніше здалися в полон. Також за допомогою авіації були доставлені боєприпаси, медикаменти і продовольство у віддалені опорні пункти сил АТО в зоні проведення операції». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів