Атаки російсько-терористичних військ в районі аеропорту Донецька припинено, – боєць (відео)

22:18 15 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Один зі захисників головного летовища Донеччини повідомив увечері в четвер: «Бойовики припинили атаку. Підкріплення не було. Живої сили не було, тільки забрали поранених».


Відео: «112 Україна»

Один із захисників аеропорту Донецька Василь повідомив сьогодні, 15 січня, в ефірі телеканалу «112 Україна»: «Бойовики припинили атаку. Підкріплення не було. Живої сили не було, тільки забрали поранених».

Про це інформують у четвер на сайті телеканалу «112 Україна». Натомість інформаційна агенція «УНН» цитує сьогодні, 15 січня, повідомлення речника РНБОУ Андрія Лисенка: «У Донецькому аеропорту тривають окремі постріли. Втім, їх інтенсивність суттєво зменшено. Фактично, бій вже завершено. Аеропорт залишається під контролем українських військових»

Як інформував «ЩЛ», 6 січня «Телеканал новин «24» повідомив, що на територію донецького летовища увійшли 50 бійців 80-ї бригади зі Львова, журналіст Петро Шуклінов повідомив у четвер, що на нижніх поверхах нового терміналу аеропорту – повно російських солдатів, а головний редактор інтернет-порталу «Цензор.Нет» Юрій Бутусов стверджував, що «кіборги» вибили окупантів з другого поверху нового терміналу аеропорту, волонтер Тетяна Ричкова повідомила в четвер: «У донецькому аеропорту «кіборгам» вдалося відвоювати стратегічні точки, обстріли з боку бойовиків притихли, ситуація є стабільною».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів