Артилерійсько-мінометний обстріл позицій українських військ із території Росії не вщухає

09:05 7 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Про це повідомляє вранці в четвер прес-центр АТО.

Прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 7 серпня, такі останні зведення з неоголошеної війни:

«Зміни в обстановці станом за ніч з 6 на 07 серпня
Із позитивних новин те, що ця ніч була відносно спокійна. Загалом зафіксовано всього чотири обстріли наших позицій:
00.05 – обстріл з БМ-21 «Град» блокпосту в районі населеного пункту Сабівка. Втрат немає.
03.10-03.50 –обстріл позицій піхотинців поблизу Новоаннівка. Без втрат.
22.00 – мінометний обстріл позицій десантників в районі населеного пункту Піски.
Продовжується артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації.
01.40 – обстріл зведеної колони піхотинців та десантників з БМ-21 «Град» в районі населеного пункту Лісне.
Українські воїни натхненно та самовіддано продовжують визволяти територію України від навали проросійських окупантів. Управлінням військами, що приймають участь в бойових діях на сході України докладається великих зусиль стосовно підтримання повноцінного забезпечення наших військ. 
Разом з тим, аналітиками штабу АТО відмічається те, що бойовий дух терористів зламано. Вони роблять панічні дії щоб уникнути оточень та знищень.

Їх польові ватажки продовжують залякувати як своїх підлеглих, так і мирних мешканців, аби не допустити дезертирств та масових переходів на бік Збройних Сил України. Також продовжуються цинічні провокації і спроби маніпулювати свідомістю людей через мережу Інтернет.

Кіберзлочинцями створено клони офіційної сторінки прес-служби АТО. Проросійськими фахівцями з маніпулювання та проведення спеціальних психологічних операцій виготовлено і розповсюджено через всесвітню мережу низку відеороликів в яких паплюжаться українські воїни.

Однак всі спроби нахабно обдурити людей в Україні не досягнуть своєї мети. Кожен, хто примкнув до лав маргиналів, взяв в руки зброю, почав грабувати та тероризувати мирне населення отримає суворе покарання».

Прес-центр АТО повідомив це сьогодні, 7 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість координатор спільноти «Інформаційний Спротив» – керівник Центру воєнно-політичних досліджень Дмитро Тимчук – повідомив сьогодні, 7 серпня, такі її оперативні дані:

«Сили АТО проводять перегрупування, закріплюються на зайнятих позиціях і відновлюють боєздатність. Підрозділи сил АТО зміцнили оборону в районі Саур-Могили, йде підготовка до подальших активних дій у районах скупчення терористичних груп. 

Найбільш складна ситуація спостерігається в районах міст Донецьк, Луганськ, Стаханов, Горлівка. За ніч сили АТО провели декілька успішних рейдових операцій у зоні проведення антитерористичної операції.

Діють розвідгрупи частин Збройних сил України. На тлі оперативної паузи у сил АТО тривають обстріли терористами їх позицій:

– Із БМ-21 «Град» обстріляні позиції сил АТО поблизу населеного пункту Сабівка.

– Із мінометів – позиції поблизу населеного пункту Піски.

– Спроба штурму позицій поблизу населеного пункту Новоганнівка. Атака відбита.

– Із БМ-21 «Град» обстріляно колону сил АТО поблизу населеного пункту Лісове.

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» – керівник Центру воєнно-політичних досліджень Дмитро Тимчук – повідомив це сьогодні, 7 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів