70% російського населення має спільний ген з китайцями та фінами, – експерт

21:54 15 вересня 2016 р.

Фото до новини

В особі Російської Федерації ми маємо не просто ворога, супротивника чи сусіда. Ми маємо – історичного та смертельного ворога, якому немає куди відступати. Тому що позаду нього – мордва, адигейці, тувинці, ерзя, Далекий Схід, Кавказ.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні,15 вересня, під час прес-конференції на тему «Універсум» проти пропаганди», яка відбулася у Львівському прес-клубі в рамках відеопрезентації книжкових новинок, повідомив директор Інституту Росії (Київ) Василь Лаптійчук.

Він наголосив, що долю нинішніх українсько-російських відносин визначив Петро I, коли вперше назвав Московщину Росією, та Катерина II, яка створила комісію з російських істориків, а вони переписали історію та ліквідували всі матеріали, що стосувалися української історії.

- Вони стверджують, що росіяни завжди жили тут, на території України. Але не можуть пояснити, яким чином вони мігрували на територію Уралу чи Карелії. Їх дуже злостять такі запитання, - розповідає Василь Лаптійчук.

На його думку, якби росіяни не крали чужу історію, а поважали свою власну, то війни би сьогодні не було.

- Для Російської Федерації було би вигідно, щоби Україна вступила в ЄС, тому що в майбутньому Росії загрожує протистояння з Китаєм. Проте вона всіляко цьому перешкоджає. І єдина причина цьому – гуманітарна, - каже він.

Директор Інституту Росії (м. Київ) стверджує що з 1167 року нічого спільного між Україною та Московією, крім воєн, не було.
- Московський князь Андрій Боголюбський вперше спалив Київ та знищив всіх, кого спіймали, включно з жінками і дітьми. Ось тоді і почалося протистояння українців та росіян, яке і триває досьогодні, - розповідає Василь Лаптійчук.

Він нагадав, що в ті часи Україна з Росією не торгували.

А понад сто років тому автора знаменитої дисертації «Етнографічні особливості українського народу» Федора Вовка російський царський уряд вигнав з Росії за те, що він стверджував: між українцями та росіянами немає нічого спільного антропологічного. Такі висновки він зробив, обстеживши сотні поховань на території України та Росії. Його висновки підтвердили сучасні генетики.

- Центр Гумільова провів масштабне генетичне дослідження в результаті якого з’ясувалося, що понад 70 відсотків російського населення мають спільний ген з китайцями та фінами, - каже директор Інституту Росії (м. Київ) .

За його словами, росіяни мають комплекс неповноцінності і бояться бути самими собою. При цьому панічно ненавидять ті народи, які поважають свою власну історію, називають таких людей «нациками» та завжди вважали це найбільшим злочином.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів