69 львів’янам, які постраждали на Майдані, дадуть по 1500 гривень матеріальної допомоги

17:42 18 листопада 2021 р.

Фото до новини

На ці потреби у міському бюджеті Львова передбачили 103 500 грн.

У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу. Розпорядження про це підписав міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Зокрема, одноразову матеріальну виплату отримають 69 мешканців Львівської МТГ по 1500 гривень кожен. На ці потреби у міському бюджеті Львова передбачили 103500 грн.

Кошти виплатить управління соціального захисту ЛМР у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської МТГ.

Нагадаємо, що 21 листопада 2013 року розпочались перші протести української громадськості у відповідь на рішення Кабінету міністрів України про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

У Львові виборець встановив рекорд клопотань про матеріальну допомогу від депутатів міськради: 147 подань на 210 тисяч гривень

Уряд дав лише тиждень на здобуття одноразової матеріальної допомоги (інструкція)

Понад 33 тисячі українців уже подали заяви на отримання матеріальної допомоги ФОПам у Дії

У Львові дадуть медикам, які мали COVID-19, по 20 тис грн допомоги

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів