2100 км наодинці з велосипедом: у Львові зустріли італійку з Мілана Лауру Мореллі

16:05 27 травня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні до Львова завітала велосипедистка Лаура Мореллі в рамках велопробігу «Італія – Україна», що розпочався 7 травня з Мілану.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Італійка вирішила наодинці здолати чималу відстань з Мілану до Львова в підтримку України та збору коштів на потреби ЗСУ

Італійка Лаура Мореллі (викладачка, художниця, велосипедистка) наодинці здолала 2100 км. Велопробіг тривав 20 днів. Старт велопробігу розпочався у м. Мілан (Італія), та проходив такими країнами як Італія, Австрія, Чехія, Польща та Україна. Фініш велопробігу у Львові.

Відтак сьогодні, 27 травня, від пункту пропуску Шегині до пл. Ринок, 1 героїню велопробігу супроводжували спортсмени відділення велосипедного спорту комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа імені Георгія Прокопенка». А ініціатором створення та співорганізатором велопробігу є «Національна організація скаутів України» (Всеукраїнська молодіжна організація), яка є офіційним представником Всесвітнього скаутського руху в Україні.

«Дякуємо за таку чудову ініціативу, за підтримку нашої держави, за гарний настрій, який ви нам подарували своїм візитом! Львів чудове місто! Приїжджайте до нас частіше!», - сказав мер Львова Андрій Садовий, та вручив Лаурі Мореллі ювілейну монету ім. Короля Данила Галицького.

Депутат-паломник проїхав 3600 км на велосипеді зі Львова до Сантьяго-де- Компостелла

Російське вторгнення в Україну становить реальну небезпеку для Італії - прем'єр-міністерка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів