Через Стрий і Львів проляже велопробіг ветеранів АТО/ООС

18:53 22 червня 2021 р.

Фото до новини

Ветерани планують подолати понад 1000 км Україною, проїхавши за маршрутом «Ужгород-Київ», відвідавши такі міста: м. Стрий, м. Львів, м. Тернопіль, м. Хмельницький, м.Вінниця, м. Житомир та м. Київ.

Велопробіг присвячений відзначенню 25-ї річниці Конституції України та пам’яті про захисників країни, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

Про це повідомляє Урядовий портал, пише Dailylviv

Мета велопробігу – підтримка ветеранів АТО/ООС, популяризація спортивної реабілітації та здорового способу життя серед ветеранської спільноти.

Ветерани планують подолати понад 1000 км Україною, проїхавши за маршрутом «Ужгород-Київ», відвідавши такі міста: м. Стрий, м. Львів,  м. Тернопіль, м. Хмельницький, м.Вінниця, м. Житомир та м. Київ.

Учасники семиденного велопробігу побувають у 7 областях України від заходу до столиці України.

На шляху від Ужгорода до Києва заплановані зустрічі з родинами загиблих, покладання квітів до пам’ятників, спілкування з представниками громадських ветеранських організацій та органів місцевої влади.

Велопробіг організовано Міністерством у справах ветеранів для підтримки ветеранів та популяризації позитивного іміджу ветеранів у суспільстві. 

Ветеранський велопробіг стартував з м. Ужгорода Закарпатської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів