19 міських голів Львівщини поставили три вимоги Кабміну

16:39 30 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Сьогодні, 30 жовтня, 19 міських голів з Львівщини разом з виконавчим директором Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Василем Абаімовим провели під Кабінетом Міністром акцію з рядом вимог.

Про це інформує пресслужба Офісу реформ у Львівському РВ АМУ.

Зокрема, міські голови вимагають зберегти для місцевих бюджетів акцизний податок з пального, розблокувати виділення 2.5 млрд грн субвенції на соціально-економічний розвиток та зберегти фінансове забезпечення децентралізаційної реформи.

Рішення про акцію протесту міські голови прийняли в приміщенні Львівського регіонального відділення Асоціації міст України під час зустрічі з народними депутатами від Львівщини.   

Як розповів виконавчий директор Львівського РВ АМУ Василь Абаімов, підтримали міських голів у Києві ряд народних обранців від Львівщини. Зокрема, Павло Бакунець, Андрій Кіт, Галина Васильченко, Михайло Бондар, Тарас Батенко, Ярослав Рущишин, представник Кабінету міністрів у Верховній Раді  Ірина Верещук. 

За словами Василя Абаімова, до міських голів вийшов представник департаменту комунікацій Кабінету міністрів Михайло Шевченко, якому він вручив персонально вимоги міських голів від Львівщини. Тепер міські голови чекають реакції на свої вимоги від прем’єр-міністра. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів