Новини Львова (cтор. 6259)

Фото для новини

13:36 23 лютого 2016 р.

За підкуп спортивного судді – штраф до 25 тисяч доларів або ув’язнення до трьох років

Transparency International повідомило, що запускає «Глобальне дослідження корупції в сфері спорту». Україна робить лише перші кроки на шляху до подолання цього ганебного явища у спортивній сфері. У листопаді 2015 року нарешті було прийнято закон «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень», який став початком боротьби із корупцією у спорті.

Кримінал

Фото для новини

13:15 23 лютого 2016 р.

На фронті вчора поранили двох наших військових, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у вівторок: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає. Двох – було поранено».

Політика

Фото для новини

13:00 23 лютого 2016 р.

У львівському парку облаштували світлодіодне освітлення

Керівник міського управління екології та благоустрою Андрій Галушка пояснив: «Ми вирішили облаштовувати саме світлодіодне освітлення, оскільки це зменшить подальші витрати, за рахунок збільшення тривалості дії».

Культура

Фото для новини

12:55 23 лютого 2016 р.

У Львові впродовж дня призупиняють опалення

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», зважаючи на підвищенням температури зовнішнього повітря та звернення мешканців, впродовж дня опалення призупиняють.

Ситуації

Фото для новини

11:54 23 лютого 2016 р.

Правоохоронці прикрили наркопритон на Львівщині

Працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України викрили мешканку Трускавця, котра у своєму помешканні організувала притон для збуту та вживання наркотиків.

Кримінал

Фото для новини

11:00 23 лютого 2016 р.

Україна не готова виконувати російське прочитання «Мінська», – МЗС (відео)

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив у вівторок: «Ми віддані Мінську, але не його російському баченню, коли Росія хоче інтегрувати до України той Донбас, який перебуває під російським квазіуправлінням».

Політика

Фото для новини

10:36 23 лютого 2016 р.

У Львові дискутуватимуть з 12:00 про проблему приєднання Донбасу до України

Відомі донецькі науковці та громадські діячі, які в зв’язку з агресією Росії були вимушені виїхати з Донецька й майже два роки мешкають у Львові, виступимуть на площі Міцкевича.

Політика