Правоохоронці прикрили наркопритон на Львівщині

11:54 23 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: transkarpathianews.net

Працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України викрили мешканку Трускавця, котра у своєму помешканні організувала притон для збуту та вживання наркотиків.

Правоохоронці викрили 58-річну жінку в ході проведення оперативно-розшукових заходів. Під час санкціонованого обшуку у помешканні зловмисниці у Трускавці було виявлено та вилучено більше ста грамів наркотичного засобу «макова соломка», прекурсори для виготовлення наркотику «опій», а також кошти у сумі понад шість тисяч гривень – денна «виручка» зловмисниці за збут наркотиків.

Усі вилучені наркотичні засоби відправлені на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ознаками статей 309, 311 та 317 Кримінального кодексу України – зберігання наркотиків, використання прекурсорів та притоноутримання. 

Наразі проводяться слідчі дії, правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до діяльності наркопритону. Про це повідомили сьогодні, 23 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів