Новини Львова (cтор. 5766)

15:42 5 вересня 2016 р.

Тролейбус №9 їздитиме до нового терміналу

«Львівелектротранс» планує продовження тролейбусного маршруту №2 вулицею Хуторівка до ринку «Шувар» – тут уже прокладено кабельні лінії живлення майбутньої лінії, а також вулицею Стрийською – до торгового центру «Кінг Крос Леополіс».

Ситуації

14:52 5 вересня 2016 р.

Львів’ян заохочують виробляти «карту поляка»

Політичні та економічні негаразди підштовхують багатьох громадян України до пошуку польського походження, щоб отримати громадянство РП, яке відкриває нові економічні можливості.

Політика

14:44 5 вересня 2016 р.

Голова Львівської ОДА обговорив напрямки співробітництва з послом Німеччини

Олег Синютка запросив бізнес Німеччини до співпраці й попросив Ернста Райхеля допомогти в навчанні стандартам Європейського Союзу українських підприємців, які можуть експортувати продукцію в країни ЄС.

Економіка

Фото для новини

14:24 5 вересня 2016 р.

Делегація ООН оглянула у Львові приміщення слідчого відділу СБУ

Представники Організації Об’єднаних Націй отримали доступ до тих приміщень слідчого відділу, які вони забажали відвідати, і подивилися, де провадяться процесуальні та слідчі дії.

Кримінал

13:32 5 вересня 2016 р.

Російська пропаганда використовує жінок-бойовиків, – Міноборони (відео)

Речник міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив на брифінгу головні новини з нав’язаної Росією неоголошеної війни на Донбасі за минулу добу.

Політика

Фото для новини

13:00 5 вересня 2016 р.

У Львові відкрили «Простір Синагог» (+відео)

У Львові відкрили меморіальний громадський проект «Простір Синагог». Представлено результати першого етапу проекту – законсервовані залишки синагоги «Золота Роза», помаркований фундамент єврейського Будинку навчання (Бейт Гамідрашу) та меморіальну інсталяцію «Увіковічнення».

Історія

Фото для новини

12:42 5 вересня 2016 р.

У «Джерелі» облаштували майданчик для особливих дітей

На першому у Львові майданчику, обладнаному спеціально для дітей з особливими потребами, встановили ігровий комплекс, гірку та пісочницю й постелили безпечне покриття з каучукової суміші.

Наука і техніка