Новини Львова (cтор. 5451)

10:40 29 січня 2017 р.

Медики госпіталізували на Львівщині двох обморожених чоловіків

У суботу 28 січня в Городоцьку центральну районну лікарню потрапив у стані середнього ступеня важкості з діагнозом «загальне переохолодження» 51-річний чоловік, а в Бродівську в стані середнього ступеня важкості з діагнозом «обмороження І-ІІ ступеня обох нижніх кінцівок» – 60-річний.

Ситуації

Фото для новини

17:18 28 січня 2017 р.

У Львові відійшов у вічність науковець і письменник Роман Гамада

У п’ятницю, 27 січня, у віці 55 років помер перекладач, літературознавець, член Національної спілки письменників України й старший викладач кафедри сходознавства Львівського національного університету імені Івана Франка.

Наука і техніка

Фото для новини

14:15 28 січня 2017 р.

Канадці підготували на Яворівщині інструкторів і викладачів з логістики

На базі Міжнародного центру миротворчості й безпеки Національної академії сухопутних військ завершився черговий етап курсу з підготовки українських інструкторів та викладачів з логістики.

Наука і техніка

Фото для новини

10:40 28 січня 2017 р.

Рятувальники допомогли в Славському п’ятьом травмованим лижникам

У п’ятницю, 27 січня, працівники Славської пошуково-рятувальною групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби надали на лижних трасах гори Тростян допомогу п’ятьом травмованим туристам.

Ситуації

21:10 27 січня 2017 р.

У львівському парку «Високий Замок» викладуть бруківкою доріжку, – ЛМР

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про безоплатну передачу її департаменту містобудування бруківки з балансу Франківської районної адміністрації та ЛКП «Львівавтодор», для викладення доріжки у парку «Високий Замок».

Культура

21:05 27 січня 2017 р.

Виконком Львівської міськради ухвалив рішення про каналізацію в Рудному

У п’ятницю, 27 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про надання ЛМКП «Львівводоканал» функцій замовника на виконання робіт на об’єкті «Будівництво напірно-самотічних каналізаційних колекторів у селищі Рудне».

Ситуації