Новини Львова (cтор. 5390)

Фото для новини

23:45 18 лютого 2017 р.

Екс-гравець «Карпат» вимагає від ФІФА покарати їх

Володимир Гудима подав позов до Міжнародної федерації футболу (ФІФА) з вимогою покарати «Карпати» за порушення її статуту, але львівський клуб поки що не має наміру відступати.

Спорт

Фото для новини

10:48 18 лютого 2017 р.

ДСНС попередила про налипання мокрого снігу й бурульки на Львівщині

Обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України застерігає, що відлига вдень і заморозки вночі, значне нагромадження снігу на покрівлях будинків сприяють активному утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу, особливо – зі старих будинків з похилим дахом.

Природа

Фото для новини

10:10 18 лютого 2017 р.

Курсанти львівської академії сухопутних військ нагадали про бої під Дебальцевим

П’ятеро курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, які брали участь у боях на Дебальцевському плацдармі, поділилися спогадами про ті події.

Наука і техніка

09:48 18 лютого 2017 р.

Аварійна бригада повернула електропостачання чотирьом вулицям у Львові

У п’ятницю, 17 лютого, внаслідок аварії на підстанції на вулиці Фредра у Львові тимчасово частково без електропостачання залишилися споживачі в будинках на проспекті Шевченка й вулицях Фредра, Герцена, Саксаганського та Стецька.

Ситуації

23:48 17 лютого 2017 р.

Семеро кандидатів претендують на посаду керівника театру опери і балету у Львові

Гендиректор Національного академічного театру опери і балету імені Соломії Крушельницької Тадей Едер очолюватиме його лише до 10 березня, бо 11-го виходить на пенсію.

Культура

17:48 17 лютого 2017 р.

Головний колаборант Росії на Донеччині пригрозив Україні наступом

Ватажок фейкової «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що його бойовики готові відібрати підконтрольні Україні райони Донбасу військовим шляхом, якщо не вдасться зробити це політичними методами.

Політика