Новини Львова (cтор. 8520)

12:57 5 вересня 2013 р.

Ірина Сех просить Генпрокуратуру перевірити законність угоди з компанією «Шелл»

Голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Ірина Сех звернулася в Генеральну прокуратуру України з проханням перевірити, чи відповідає Закону України «Про угоди про розподіл продукції» угода між Державою Україна та компанією «Шелл Експлорейшн енд Продакшн Юкрейн Інвестментс Б.В.» та ТОВ «Надра Юзівська».

Економіка

22:07 4 вересня 2013 р.

Партія регіонів одноголосно підтримає всі євроінтеграційні закони

Таке одностайне рішення регіонали прийняли після зустрічі з президентом Віктором Януковичем і напівскандальної заяви Владіміра Путіна про загрози для України у разі укладення її угоди з Європою.

Політика

17:10 4 вересня 2013 р.

УБОЗ і Центральне слідче бюро головної комендатури РП Польща перекрили канал поставки важких наркотиків

Львівські «убозівці» спільно зі співробітниками Центрального слідчого бюро Головної комендатури Республіки Польща провели спеціальну операцію з метою перекриття міжнародного каналу поставки важких наркотиків. Про це інформує ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Кримінал

17:00 4 вересня 2013 р.

Стихія: 21 населеному пункту на Львівщині відновили енергопостачання

Працівники ПАТ „Львівобленерго” відновили електропостачання населених пунктів, які були знеструмлені внаслідок складних погодних умов 03 вересня 2013 року в другій половині дня, інформує відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

Ситуації

16:54 4 вересня 2013 р.

Громадянин ФРН організовував незаконне перевезення через кордон України нелегальних мігрантів

Останнім часом збільшилась кількість випадків організації незаконного перевезення нелегальних мігрантів через державний кордон України з використанням підроблених документів, тобто кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст.332, 358 КК України.Про це сьогодні, 4 вересня, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Кримінал

16:08 4 вересня 2013 р.

ДАІ кілька тижнів у Львові регулюватиме рух, допоки "Сварко" монтуватиме світлофори

Завтра підрядна компанія «Сварко Трафік Системс ГмбХ» планує розпочати роботи з монтажу світлофорного обладнання на перехрестях вулиць Дорошенка-Словацького-Коперника, пр. Свободи-Дорошенка-Коперника. Наразі ж відбувається обстеження світлофорних об’єктів. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Економіка

14:39 4 вересня 2013 р.

«Львівводоканал» приймає наднормативні скиди від підприємств Львова і не впорується з їх очищенням

«Львівводоканал» приймає наднормативні скиди забруднюючих речовин від підприємств Львова і не впорується з їх очищненням. Скидання стічних вод з перевищенням норм гранично допустимих концентрацій підприємствами та організаціями у каналізаційну мережу міста призводить до того, що на очисні споруди надходять стічні води із значними перевищеннями нормативних концентрацій забруднюючих речовин. Це погіршує технологічний процес очищення стічних вод на очисних спорудах.

Медицина

13:31 4 вересня 2013 р.

Львівщина - третя за створенням IT-підприємств, Волинь - остання

Від початку 2013 року в Україні зареєстровано 5 557 суб’єктів господарювання, які зазначили комп’ютерне програмування основним видом своєї діяльності. З них 299 – це юридичні особи, 5258 – фізичні особи-підприємці. Про це "Щоденний Львів" повідомили у Державній реєстраційній службі України

Економіка

12:52 4 вересня 2013 р.

Львівщина отримає 6 млн євро з ЄС на 24 проекти

За результатами другого конкурсного набору в рамках Програми "Польща-Білорусь-Україна 2007-2013" у Львівській області буде профінансовано 24 проекти на суму понад 6 мільйонів євро. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Економіка

12:26 4 вересня 2013 р.

Борислав возить воду цистернами через борг перед Львівобленерго

Комунальне підприємство «Бориславводоканал» відімкнули від електропостачання через борги. Про це «Щоденний Львів» повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Економіка