Новини Львова (cтор. 7774)

Фото для новини

17:48 2 вересня 2014 р.

Літак транспортує до Львова ще трьох військових, полеглих на Донбасі

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, Іван Вахула – з Яворівського району, Павло Ліщинський – з Калуша, Потапчук – Володимир-Волинська Волинської області.

Політика

Фото для новини

16:11 2 вересня 2014 р.

Львівський бронетанковий завод здав техінформацію іноземцям

Військова прокуратура західного регіону розслідує факт передачі 11 січня 2012 року конфіденційної інформації про військову техніку службовими особами державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» представникам іноземних установ.

Політика

Фото для новини

14:07 2 вересня 2014 р.

Фінансове літо або як українська молодь навчається бути багатою

Скільки щомісяця витрачає середньостатистична сім'я з п'яти осіб на харчування? Скільки грошей іде на оплату комунальних послуг? Яка сума необхідна на проїзд, освіту, лікування, новий одяг, побутову хімію, а також як на всьому вищеперерахованому заощадити так, щоб залишилися кошти ще й на розваги? Такими недитячими розрахунками займалася дітвора в літніх таборах у всій Україні. Бути фінансово успішними і незалежними з ранніх років дітей навчають фахівці однієї з найбільших фінустанов України – банку «Надра».

Економіка

Фото для новини

14:02 2 вересня 2014 р.

Путін убив Качинського, щоб напасти на Україну, - екс-глава МВС Польщі

Польська національна еліта загинула, бо Путін готувався до агресії, переконаний екс-міністр внутрішніх справ Польщі, колишній голова Служби контррозвідки, голова парламентської комісії з розслідування Смоленської катастрофи Антоній Мацеревіч.

Політика

Фото для новини

13:50 2 вересня 2014 р.

«ДНР» хоче вийти зі складу України

«Прем'єр-міністр» самопроголошеної «ДНР» Алєксандр Захарченко заявив сьогодні, що погодиться тільки на рівноправний або відкладений статус.

Політика

Фото для новини

13:28 2 вересня 2014 р.

Лукашенко спростив демаркацію кордону з Україною

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко 1 вересня підписав Указ № 422 "Про демаркацію Державного кордону Республіки Білорусь з Україною", за яким спрощена процедура демаркації кордону.

Ситуації

Фото для новини

13:15 2 вересня 2014 р.

Путін воює тільки проти Коломойського

У Москві заарештовано майно голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Слідчого комітету Росії. До інших олігархів України у «найбагатшого диктатора світу», як жартома називають Путіна політологи, публічних майнових претензій поки що немає?

Ситуації

Фото для новини

12:37 2 вересня 2014 р.

Пошкоджені стихією на Львівщині об’єкти обіцяють відремонтувати до кінця року

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, заступник її голови Володимир Харчук запевнив: «Відповідно до розпорядження уряду, Львівській області заплановано скерувати майже 10 млн. грн на відновлення мостів та доріг, які були ушкоджені внаслідок стихійного лиха».

Ситуації