Про безпеку під час святкування Різдва на Львівщині подбають близько трьох тисяч правоохоронців

11:33 6 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Основну увагу поліцейські приділятимуть церквам та місцям проведення святкових заходів.

Керівник Львівського обласного управління Національної поліції, полковник Дмитро Загарія, повідомив сьогодні, 6 січня:

«На території міста Львова та області розташовано близько двох тисяч церков. Ми повинні забезпечити громадський порядок під час богослужінь, а також під час проведення святкових заходів.

На оперативній нараді були визначені такі місця – у Львові це, традиційно, історична частина міста, у районах області – центральні площі. Особливу увагу звернули на те, що на Різдво до Львова приїжджає багато туристів.

Усі ці моменти ми передбачили. В першу чергу правоохоронці виявлятимуть порушників громадського порядку, не допускатимуть хуліганських дій, особливо з боку нетверезих правопорушників, а також реагуватимуть на всі повідомлення громадян.

Прошу також не забувати про заборону Львівської міської ради щодо використання піротехнічних засобів: салютів, феєрверків, петард. Правоохоронці реагуватимуть на такі випадки, а також на імпровізовані «застілля» у громадських місцях, що теж є порушенням.

У святковий період зростає кількість квартирних крадіжок. Це зумовлено тим, що багато мешканців святкують не вдома, залишаючи помешкання без нагляду. З цього користають квартирні злодії. Тому, прохання не забувати про безпеку своїх помешкань, міцно їх зачиняти, просити сусідів приглянути за квартирою на час вашої відсутності та не повідомляти малознайомим людям про ваші плани на свята».

Це повідомлення передали сьогодні, 6 січня, в прес-службі (відділі комунікації) Львівського обласного управління Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів