На Львівщині загинули під час пожеж двоє людей (оновлено)

09:10 6 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Загоряння сталися в Городоцькому й Дрогобицькому районах.

«5 січня о 07:49 виникла пожежа в цегляній, критій шифером, літній кухні розміром 6×4 метрів у селі Галичани в Городоцькому районі. Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника 1967 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 8 кв. м та підлогу на площі 8 кв. м. Врятовано дві будівлі. Пожежу ліквідовано о 08.33 силами одного пожежного підрозділу ГУ ДСНС України у Львівській області (Городоцького). Причина події з’ясовується», – повідомили сьогодні, 6 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«5 січня о 08:17 виникла пожежа в приватному одноповерховому дерев’яному, критому шифером, житловому будинкурозміром 8 х 7 метрів у селі Добрівляни в Дрогобицькому районі . Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника будинку 1940 року народження. Вогнем знищено житловий будинок. Пожежу локалізовано о 09:20, ліквідовано о 09:47 силами двох пожежних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області (Дрогобицького та Стебницького). Причина події з’ясовується».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 6 січня:

«5 січня о 07:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні на вулиці Цвітній, 20 в селі Галичани в Городоцькому район. Помітили горіння сусіди, які й викликали рятувальників.

Власник помешкання 1967 року народження палив цигарки у ліжку й заснув. Недопалок потрапив на горючу поверхню та спричинив займання. Чоловік загинув унаслідок дії токсичних продуктів горіння та високої температури у власному помешканні.

Вогнеборці ліквідували пожежу о 08:33. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 8 кв. м, пошкоджено підлогу на площі 8 кв. м та міжкімнатні двері.

Вогнеборці врятували від знищення вогнем літню кухню та житловий будинок. До ліквідації пожежі залучили чотирьох рятувальників та одиницю спецтехніки.

5 січня о 08:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вулиці Шевченка, 84 у селі Добрівляни в Дрогобицькому районі. На момент прибуття рятувальників вогонь повністю охопив дерев’яний будинок.

У результаті розвідки, вогнеборці виявили у помешканні тіло власниці 1940 року народження. Рятувальникам вдалося запобігти подальшому поширенню пожежі на сусідню господарську будівлю.

Пожежу ліквідували о 09:56. Вогнем знищено житловий будинок. До ліквідації пожежі залучили сім чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки. Попередня ймовірна причина виникнення займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів