Новини Львова (cтор. 7758)

Фото для новини

17:30 10 вересня 2014 р.

Трьох випускників Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату удостоєно стипендіями Президента

Як повідомили в середу «Щоденний Львів» в прес-службі облдержадміністрації, про це йдеться в підписаному 8 вересня міністром освіти і науки наказі «Про призначення стипендій Президента України учасникам та призерам міжнародних учнівських олімпіад з математики, інформатики, хімії, фізики, біології, екології 2014 року».

Наука і техніка

Фото для новини

17:23 10 вересня 2014 р.

Очільник Львівщини запевнив у стовідсотковій готовності її шкіл до опалювального сезону

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, т.в.о. голови ЛОДА Юрій Турянський стверджує, що нею розроблено план заходів, які дозволять зменшити споживання природного газу на 24% під планового обсягу.

Наука і техніка

Фото для новини

16:39 10 вересня 2014 р.

На Форумі видавців у Львові збиратимуть українські книжки для Краматорська, Добропілля й Маріуполя

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, приносити книжки можна до намету №6 на книжковому ярмарку й в книгарню «Є» на проспекті Свободи, 7, а також залишати їх у скриньках з логотипом «Відкрий українське», які будуть розташовані у різних локаціях Форуму видавців.

Культура

Фото для новини

14:50 10 вересня 2014 р.

Текст «Мінського протоколу» опубліковано в газеті Верховної Ради (повний текст)

«Голос України» знайомить у середу з подробицями домовленостей 5 вересня в білоруській столиці за результатами консультацій так званої тристоронньої контактної групи.

Політика

Фото для новини

14:27 10 вересня 2014 р.

80% повідомлень в місцевих інтернет-ЗМІ – новини з київських інформджерел

Створення спільного інформаційного простору Західної України є можливим за кількох умов, ключовими з яких є бажання самих регіональних медіа та політичні рішення. До таких висновків прийшли журналісти та фахівці з питань медіа під час дискусії у Львові.

Культура