Новини Львова (cтор. 7511)

Фото для новини

22:05 12 січня 2015 р.

17 січня у Львові – ХVI міжнародний турнір стрибунів-висотників «Меморіал Олексія Дем’янюка» (програма)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 17 січня в спорткомплексі ЛДУФК на вулиці Марка Черемшини, 17 відбудеться ХVI міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Олексія Дем’янюка».

Спорт

Фото для новини

20:30 12 січня 2015 р.

У ЛМР нарахували у Львові з 30 грудня до 12 січня близько 300 тисяч туристів

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, за інформацією управління туризму ЛМР, у період з 30 грудня до 12 січня до нашого міста завітали майже 300 тисяч гостей з України та з-за кордону.

Культура

Фото для новини

19:15 12 січня 2015 р.

Маріонетка Путіна анонсував перешкоджання ротації львівських десантників в аеропорту Донецька (відео)

Самопроголошений «голова ради міністрів» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» заявив у понеділок, що «дозволяти ротацію» сил АТО в Донецькому аеропорту він «не бачить ніякого сенсу».

Політика

Фото для новини

18:50 12 січня 2015 р.

На святі «Різдво в Гаю» зібрали на реставрацію пам’яток Шевченківського гаю у Львові 57 тисяч грн

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на реставрацію пам’яток Музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» буде скеровано половину коштів від продажу квитків, придбаних відвідувачами родинного свята «Різдво в Гаю».

Культура

Фото для новини

18:10 12 січня 2015 р.

Завершилося відрядження зведеного загону правоохоронців Львівщини до Маріуполя на Донеччині

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, його бійці, які відзначилися найбільше, отримали корисні пам'ятні подарунки – годинники, спеціально призначені для використання в екстремальних умовах.

Ситуації

Фото для новини

17:35 12 січня 2015 р.

На Львівщині суд звільнив від відбування покарання виробника фальшивої горілки

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, Стрийський міськрайонний суд звільнив організатора підпільної гуральні за умови, якщо вона впродовж півторарічного іспитового строку не скоїть нового злочину і виконає покладені на неї обов’язки.

Кримінал

Фото для новини

17:24 12 січня 2015 р.

Львівські правоохоронці просять допомоги в розшуку 18-річного квартирного злодія

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «працівники міліції звертаються до громадян із проханням повідомити на «102» будь-яку інформацію, яка допоможе встановити місцезнаходження 18-річного молодика, котрий підозрюється у скоєнні квартирної крадіжки».

Кримінал

Фото для новини

17:10 12 січня 2015 р.

Львівські рятувальники ліквідовують наслідки негоди

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, рятувальники ліквідовують наслідки негоди, яка упродовж 10-11 січня завдала чималих матеріальних збитків.

Ситуації

Фото для новини

17:05 12 січня 2015 р.

Львівські прикордонники не пропустили в Україну контрабандне обладнання на 104 тисячі гривень

Як повідомили в понеділок у прес-службі ДПСУ, прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці запобігли кільком правопорушенням на державному кордоні, які пов’язані із незаконним ввезенням в Україну товарів.

Кримінал

Фото для новини

16:20 12 січня 2015 р.

Зі зони бойових дій повернулися у відпустку прикордонники Львівського загону

Як повідомили в понеділок у прес-службі ДПСУ, «сьогодні, 12 січня, керівники Львівського прикордонного загону, близькі та рідні зустрічали на головному залізничному вокзалі міста Львова військовослужбовців, які виконували завдання у складі оперативно-бойової прикордонної комендатури у зоні АТО».

Ситуації

Фото для новини

16:08 12 січня 2015 р.

У частині центру Львова через аварію припинено водопостачання й обмежено рух транспорту

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з аварією на магістральному водогоні на вулиці Костя Левицького припинено водопостачання центральної частини міста Львова. На час виконання аварійно-відновлювальних робіт буде припинено рух транспорту на ділянці вулиці Костя Левицького від вулиці Дніпровської до вулиці Івана Вагилевича.

Ситуації

Фото для новини

15:45 12 січня 2015 р.

Волонтери повезли зі Львова військовим у зону бойових дій ще майже 40 тонн вантажу (відео)

У зону бойових дій відправили з найбільшого міста на заході України продукти, теплі речі, інструменти, спальники, наплічники, ліки – тобто все те, що принесли люди для армії.

Ситуації