Новини Львова (cтор. 7510)

Фото для новини

10:58 13 січня 2015 р.

Російські окупанти перекидають на Донбасі озброєння й техніку на передній край, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у вівторок: «У районі Горлівки та Ясинуватої українська артилерія придушила декілька вогневих точок противника. У районі села Кримське... противник втратив у результаті вогневих ударів української артилерії щонайменше один танк, два БТР-80 та один БМП-2».

Політика

Фото для новини

10:42 13 січня 2015 р.

Львівським десантникам підвозозять в аеропорт Донецька як боєприпаси, так і продовольство, – «ІС»

Як повідомив у вівторок народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, «попри заяви керівництва «ДНР» про те, що терористи «не допустять ротації українських військ в аеропорту в Донецьку» без контролю зі свого боку, українські війська здійснюють підвезення боєприпасів, продовольства, вивезення поранених і ротацію особового складу на позиціях в аеропорту Донецька».

Політика

Фото для новини

09:44 13 січня 2015 р.

Сьогодні у Львові відбудеться благодійний вечір родинного святкування Старого Нового року

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Фундація Духовного Відродження УГКЦ запрошує на благодійний вечір родинного святкування Старого Нового року «У гостях у Василя та Маланки», який відбудеться сьогодні, 13 січня, у родинному домі «Покрова» на вулиці Дорога Кривчицька, 19.

Культура

Фото для новини

09:35 13 січня 2015 р.

Сьогодні у Львівській міськраді – громадські слухання щодо показників загального фонду бюджету

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні, 13 січня, о 15.00 у великій сесійній залі ЛМР розпочнуться громадські слухання щодо основних показників загального фонду міського бюджету міста на 2015 рік.

Економіка

Фото для новини

01:05 13 січня 2015 р.

МЗС Росії вперто продовжує домагатися особливого статусу її диверсантів і колаборантів в Україні

Міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров заявив по закінченню зустрічі з колегами з України, ФРН і Франції, яка проходила ввечері 12 січня у Берліні: «Одним з інструментів вирішення конфлікту на Донбасі має стати надання особливого статусу «ДНР» і «ЛНР» через конституційну реформу».

Політика

Фото для новини

00:05 13 січня 2015 р.

У понеділок призупиняв роботу міжнародний пункт пропуску на Львівщині – шукали вибухівку

Джерело з Рава-Руської митної служби повідомило в понеділок: «Телефонні терористи добралися і до польських стратегічних об'єктів. Вони «замінували» міжнародний пункт пропуску «Гребенне», який межує зі Львівщиною (КПП «Рава-Руська»)».

Кримінал

Фото для новини

23:10 12 січня 2015 р.

В Україні розпочали прийом документів для отримання біометричних паспортів (відео)

У понеділок біометричні паспорти вже отримали Президент Петро Порошенко, а також, як повідомила його прес-служба, громадяни, котрі зробили внесок у розвиток та зміцнення держави.

Політика

Фото для новини

22:45 12 січня 2015 р.

Сьогодні львівські десантники відбили дві потужні атаки на аеропорт Донецька (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у понеділок увечері: «Сьогодні вдало відбито дві потужні атаки на Донецький аеропорт. Наші хлопці ці атаки витримали, відбили їх і зараз там протистояння триває».

Політика