Новини Львова (cтор. 7433)

Фото для новини

11:00 23 лютого 2015 р.

На Львівщині загинув після зіткнення з невідомим автомобілем пішохід

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 22 лютого, о 5:00 на проїзній частині дороги у смт Славське Сколівського району виявлено тіло чоловіка 1990 року народження, місцевого жителя.

Ситуації

Фото для новини

10:10 23 лютого 2015 р.

На Львівщині загинув унаслідок ДТП мотоцикліст

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, 22-річний мешканець Городоцького району виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Chevrolet-Niva».

Ситуації

Фото для новини

09:58 23 лютого 2015 р.

На Львівщині загинув під час пожежі в дерев’яному житловому будинку його власник

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДСНС, учора, 22 лютого, о 11:46 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Андріанів Городоцького району.

Ситуації

Фото для новини

19:28 22 лютого 2015 р.

Глава МЗС України Павло Клімкін полетів до США домовлятися про введення в Україну миротворців

Міністр закордонних справ Павло Клімкін повідомив у неділю: «Я в Парижі на шляху до Нью-Йорка. Хотів сьогодні бути у Києві. Та треба встигнути в ООН на дебати в Радбез і зустріч з питань миротворчості».

Політика

Фото для новини

19:00 22 лютого 2015 р.

На Личаківському кладовищі Львова вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні (відео, оновлено)

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службах ЛОДА та обласної й міської рад ЛМР, сьогодні, 22 лютого, на на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища відбулися екуменічна панахида та урочисте покладання квітів.

Політика

Фото для новини

18:50 22 лютого 2015 р.

Українські десантники відбили під Маріуполем штурм російсько-терористичних військ, – Міноборони (відео)

У прес-службі міністерства оборони повідомили в неділю: «Противник намагався штурмувати українських бійців. Наступ перейшов у вогневе зіткнення з використанням стрілецької зброї та артилерії, яке воїни окремої аеромобільної бригади Повітрянодесантних військ Збройних Сил України вдало відбили».

Політика

Фото для новини

16:05 22 лютого 2015 р.

У схованці в купе потягу «Бердянськ-Львів» знайшли чотири гранати (+ відео)

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі УМВС на Львівській залізниці, на території п'ятого парку вагонного депо «Львів» у вагоні пасажирського потягу «Бердянськ-Львів» були виявлені боєприпаси, замотані в матрац.

Кримінал

Фото для новини

15:49 22 лютого 2015 р.

У Харкові схопили чотирьох терористів, які вбили трьох учасників маршу за єдність України (відео)

Секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив у неділю, що СБУ разом із МВС розпочали антитерористичну операцію, в результаті якої вже затримано чотирьох учасники підриву й вилучено зброю, зокрема – гранатомет.

Політика