Новини Львова (cтор. 7431)

Фото для новини

23:05 23 лютого 2015 р.

На Львівщині різко зросла за тиждень на 23% захворюваність на грип і ГРВІ

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, за даними обласного управління Держсанепідслужби, лише за останній тиждень у нашій області захворіли на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції 22327 осіб.

Медицина

Фото для новини

23:00 23 лютого 2015 р.

Кров донорів Львівщини передаватимуть пораненим бійцям безплатно

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, її голова Петро Колодій підписав рішення обласної ради «Про надання дозволу на безоплатну передачу Львівським обласним центром служби крові компонентів і препаратів донорської крові закладам охорони здоров’я інших регіонів, Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України».

Медицина

Фото для новини

21:44 23 лютого 2015 р.

Волонтери продовжують доставляти львівським десантникам на передовій допомогу патріотів України

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив про те, що передали бійцям 80-ї аеромобільної бригади, які захищають Щастя на Луганщині.

Ситуації

Фото для новини

18:52 23 лютого 2015 р.

15 і 22 березня у Львові прийматимуть від населення відпрацьовані комп’ютери, телевізори, холодильники

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зі середини березня у нашому місті збиратимуть не лише відпрацьовані батарейки і лампи, а й непридатну чи застарілу техніку: комп’ютери, телевізори, холодильники тощо.

Ситуації

Фото для новини

18:32 23 лютого 2015 р.

У Львові пасажири маршрутного автобуса змушені чекати на завершення його побачення (відео)

Активісти громадської організації «Дорожній Контроль Львів» кепкують: «Якщо ви одинока жінка чи дівчина, і вам бракує чоловічої уваги. Маршрутка №217а саме для вас».

Ситуації

Фото для новини

18:10 23 лютого 2015 р.

Львівський Шпиталь імені Андрея Шептицького надаватиме медичну опіку пораненим бійцям

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Шпиталь імені Андрея Шептицького надаватиме медичну опіку постраждалим у зоні АТО, а мережа аптек «D.S.» запропонує дисконтну картку на купівлю ліків для військових.

Медицина

Фото для новини

17:35 23 лютого 2015 р.

До Львова повернувся у відпустку зі сходу України загін прикордонників (відео, оновлено)

Військовослужбовці Західного регіонального управління ДПСУ майже шість місяців несли службу поблизу Маріуполя. З бойового завдання вернулись без втрат і поранених.

Ситуації

Фото для новини

17:12 23 лютого 2015 р.

Ворог не припиняє спроб штурму позицій наших військ на Маріупольському напрямку, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляються: «Упродовж доби позиції сил АТО були обстріляні 27 разів».

Політика

Фото для новини

16:35 23 лютого 2015 р.

Львівщина отримала на виплату державних допомог тридцять мільйонів гривень

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала другий транш субвенції з держбюджету на виплату держдопомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової держдопомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

Ситуації

Фото для новини

16:21 23 лютого 2015 р.

Міністр інфраструктури сподівається, що вже невдовзі стане платною автодорога «Львів – Краковець»

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський повідомив у понеділок: «Сподіваюся, найближчим часом, через два-три тижні, передати на розгляд інвесторів перший проект концесійної дороги. Сподіваюся, це буде дорога «Львів – Краковець».

Економіка

Фото для новини

16:00 23 лютого 2015 р.

Учасникам АТО хочуть запропонувати квартири за 30% їхньої вартості

Якщо органи місцевого самоврядування, держава та громадські організації підтримають програму забезпечення житлом учасників АТО, яку запропонувала ГО «Доступне житло Львівщини», то учасники бойових дій та члени їх сімей зможуть придбати квартири у багатоквартирних будинках, заплативши лише 30% від її вартості.

Ситуації

Фото для новини

15:59 23 лютого 2015 р.

Колектив Львівського мобільного госпіталю допоміг упродовж двох тижнів 370 пораненим, – Міноборони

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міністерства оборони України, що якось львівські хірурги впродовж однієї доби прийняли 75 пацієнтів й провели 30 оперативних втручань.

Медицина