Замінована Україна: мапа небезпечних територій станом на 21 березня

08:00 22 березня 2022 р.

Фото до новини

За попередніми підрахунками, забруднена вибухонебезпечними предметами територія складає нині щонайменше 82 525 квадратних кілометрів.

Про це повідомила ГО "Асоціація саперів України", пише Dailylviv.com

З початком широкомасштабної агресії РФ проти України фахівці Асоціації саперів України разом з оператором протимінної діяльності Demining Solutions ведуть підрахунок небезпечних територій (підозрювані та підтверджені небезпечні райони, які забруднені вибухонебезпечними предметами) України. 

Всі дані обробляють на основі відкритих джерел інформації за допомогою спеціального гео-інформаційного програмного забезпечення у відповідності до СОП організацій та з урахуванням рекомендацій IMAS  08.10, Національного стандарту ПМД 8820:2018. 

Станом на 21 березня 2022 року експертами асоціації була підрахована орієнтовна загальна площа небезпечних територій (підозрювані та підтверджені райони, які забруднені вибухонебезпечними предметами) України, що складає щонайменше 82 525 квадратних кілометрів (ці території нанесені на карті). 

Після перемоги зазначені території підлягатимуть гуманітарному розмінуванню

Це лише попередні розрахунки, і Асоціація саперів України продовжує роботу.

Реалізація проєкту Асоціації саперів України стала можливою завдяки фінансовій підтримці Ukraine Humanitarian Fund Управління ООН з координації гуманітарних справ /OCHA Ukraine.

Захисники України відбили 13 атак ворога: що знищено

Кривавий Путін мріє перемогти Україну до 7 травня і провести тріумфальний парад перемоги

У Росії зупинився єдиний у країні виробник танків

У Рівному ввечері 21 березня прогриміли потужні вибухи

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів