Університет безпеки зі Львова вже в Європі

13:02 5 вересня 2013 р.

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності 20 вересня приєднається до Великої Хартії Університетів.

20 вересня в Італії, у найстарішому навчальному закладі світу – Болонському університеті, ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр підпише Велику Хартію Університетів (Magna Charta Universіtatum). Цей документ визначає фундаментальні принципи, якими керуються університети для забезпечення розвитку освіти, інноваційного руху та налагодження тісних зв’язків між університетами світу. Велика Хартія об’єднує понад 800 провідних університетів світу. Високої честі підписання Хартії удостоюються університети, які є визнаними осередками знань, науки та культури.

Нагадаємо, що Львівський державний університет безпеки життєдіяльності на сьогодні цілком інтегрований у міжнародні механізми забезпечення безпеки. Підтвердженням цьому стало визнання університету на національному рівні кращим з міжнародного співробітництва у сфері освіти і науки.

З 2008 року Львівський навчальний заклад ДСНС України входить до складу Асоціації навчальних установ Євросоюзу, які працюють в галузі безпеки людини (EFSCA). Членство в Асоціації дозволяє використовувати досвід європейських країн з питань забезпечення безпеки людей, координації спільних дій між рятувальними службами України та Європейських держав під час масштабних надзвичайних ситуацій, розробляти спільні стандарти та концепції безпеки, використовувати наукові напрацювання та досвід підготовки фахівців. Цьогоріч навчальний заклад головує в EFSCA.

Про це повідомила прес-служба університету.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів