У школах Львова впроваджуватимуть програму «Здорова постава»

17:30 19 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 19 вересня, на засіданні сесії ЛМР підтримали ухвалу «Про затвердження «Програми «Здорова постава» у закладах загальної середньої освіти Львова на 2019-2022 роки».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Відповідне рішення підтримали 44 депутати. «Програма «Здорова постава» у закладах загальної середньої освіти на 2019-2022 роки охопить дітей перших-четвертих класів закладів загальної середньої освіти Львова для проведення третього уроку з фізичної культури з використанням методики вправ для профілактики захворювання опорно-рухового апарату».

«Метою програми є розвиток та популяризація фізичної культури у Львові, залучення дітей шкільного віку до занять з фізичної культури для формування правильної постави. Програма реалізовуватиметься шляхом проведення навчань вчителів та напрацювання методичних рекомендацій з метою проведення уроку фізичної культури з елементами методики профілактики захворювань опорно-рухового апарату. Фінансування програми здійснюється за рахунок видатків міського бюджету Львова на 2019-2022 роки та інших джерел, не заборонених законодавством України», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів