У Львові за складання трьох предметів ЗНО на 200 балів преміюють 20 тисячами гривень

17:51 22 травня 2021 р.

Фото до новини

А сотня найкраших освітян Львова одержить по 25 тисяч гривень.

На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили порядок визначення переможців конкурсу «Успішний педагог», а також — порядок використання коштів, який дозволить фінансово допомагати учасникам інтелектуальних турнірів, олімпіад, конкурсів і змагань в рамках Програми підтримки обдарованої молоді. 

Про це повідомив інформпортал депутатів ЛМР, пише Dailylviv.  

Програма «Успішний педагог» передбачає виплату одноразової премії в розмірі 25 000 гривень сотні найкращих львівських освітян: 50 премій — для вчителів, 40 премій — для вихователів дитсадків, 10 премій — для педагогів, які працюють у закладах позашкільної освіти.

Претендентів на отримання винагороди висуватимуть педагогічні ради закладів освіти, батьківські або учнівські громади, а також кожен педагог зможе запропонувати свою кандидатуру до конкурсу. Найталановитіших визначатиме спеціальна конкурсна комісія. Подавати заявки можна до 5 жовтня включно.

Програма підтримки обдарованої молоді передбачає:

– виплату одноразової премії переможцям і призерам міжнародних олімпіад, ІV етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, міжнародних і всеукраїнських конкурсів та турнірів;

– премії випускникам, які складуть ЗНО на 200 балів (з одного предмету — 5 000 гривень, з двох предметів — 10 000 гривень, з трьох предметів — 20 000 гривень);

– відзначення учнів, які у 2020/2021 навчальному році стали переможцями міських інтернет-олімпіад з базових дисциплін;

– фінансову підтримку обдарованій молоді та об'єднанням для надання можливостей участі в інтелектуальних турнірах, олімпіадах конкурсах, змаганнях тощо.

Для вступу у ЗВО приймають сертифікати ЗНО чотирьох років

Дати закінчення навчального року в закладах освіти Львівської МТГ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів