У Львові розпочався «Форум сучасних викладачів»

14:15 29 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 29 жовтня, у Львові стартував «Форум сучасних викладачів» «Освіта 3.0», який реалізується в рамках соціального проекту «Освітній Хаб: територія нових можливостей для кожного» за підтримки управління ІТ Львівської міської ради.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Форум відвідав міський голова Львова Андрій Садовий. Зокрема, на іорумі відбулось підписання меморандуму про співпрацю між Львівською міською радою та Асоціацією інноваційної та цифрової освіти, метою якого є об’єднання зусиль у створенні нових можливостей для мешканців міста щодо саморозвитку, отримання роботи своєї мрії, відкриття власної справи, зупинки трудової міграції за кордон та формування ефективного ринку людського капіталу у місті».

«На форумі була презентована навчальна програма для українських викладачів «Мистецтво викладання», до якої можна долучитись безкоштовно, аби на постійній основі, покращувати свої професійні навички. Навчальна програма «Мистецтво викладання» розташована на поталі Соціального проекту «Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного». Там же вбудовано рейтинг успішності, за яким викладачі можуть побачити свій власний прогрес у оволодінні сучасними знаннями та навичками», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів