У Львові розпочали роботу пришкільні та позашкільні табори для дітей. Кількість місць обмежена

19:31 10 червня 2021 р.

Фото до новини

Цьогоріч табори організують при чотирьох закладах загальної середньої освіти: Ліцей №21, Львівська середня загальноосвітня школа №71, НВК «ШЕЛ»

У Львові розпочали роботу пришкільні та позашкільні табори для дітей. Усі табори безкоштовні і триватимуть у режимі прогулянкових груп. Також діятимуть позаміські табори для дітей пільгових груп. Про це повідомили в управлінні освіти ЛМР, пише Dailylviv.

Крім цього, усі львівські діти мають змогу безкоштовно відвідувати табори при закладах позашкільної освіти, які також діють у режимі прогулянкових груп. Табори діятимуть у всіх районах Львова на безкоштовній основі. У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

З переліком позашкільних закладів, при яких будуть проводитися табори, можна ознайомитись на фото нижче.

Протягом літа для дітей Львова працюватимуть безкоштовні літні табори
Протягом літа для дітей Львова працюватимуть безкоштовні літні табори

Також управлінню освіти підпорядковано два позаміські табори, які створені для відпочинку дітей пільгових категорій. Це табори «Старт» у Коростові та «Ватра» у Гребенові. Перебування там є безкоштовним, адже фінансується з міського бюджету. Цього року табори матимуть 3 зміни.

Щоб записати дитину у такий табір, потрібно подати заяву до адміністрації закладу, в якому навчається дитина. Першочергово путівки надають дітям пільгових категорій: діти-сироти, напівсироти, діти позбавлені батьківського спілкування, а також діти учасників АТО-ООС, малозабезпечені, багатодітні.

Наймолодші школярі зі Львівщини стали чемпіонами Cool Games

У Львові за складання трьох предметів ЗНО на 200 балів преміюють 20 тисячами гривень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів