У Львові розпочали приймати заявки на конкурс соціально-наукових проектів

14:45 2 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівське конференц-бюро розпочало в понеділок, 2 вересня, прийом заявок на конкурс соціально-наукових проектів у межах Програми «Львів науковий», яка надає дофінансування наукових конференцій, котрі відбуватимуться в місті.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Прийом заявок триватиме до 1 листопада 2019 року. Після обрання переможців Керівною радою програми (не пізніше ніж через місяць після завершення прийому заявок) результати будуть опубліковані на сайті Львівського конференц-бюро».

«На реалізацію конкурсу з міського бюджету передбачені 250 тисяч гривень. Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку у розмірі до 25 тисяч гривень. Заявки на участь надсилати за адресою: 79008, Львів, площа Ринок, 1, офіс 416. ЛКП «Львівське конференц-бюро», – поінформували також у міськраді.

«На фінансування соціально-наукових проектів можуть подаватися вищі навчальні заклади, науково-дослідні установи та безпосередньо вчені, які планують проводити свій захід у Львові у 2020 році, і які не мають комерційної мети. Основними критеріями під час вибору переможців у конкурсі соціально-наукових проектів є статус заходу; кількість учасників; приналежність до асоціації; наявність конференції в міжнародній асоціації ICCA; ротація між країнами; фінансовий внесок заявника», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів