У Львові навчали дітей ракетомоделюванню

15:05 6 травня 2015 р.

Фото до новини

3 травня, в рамках організації чемпіонату України з ракетомодельного спорту, який відбудеться у Львові в серпні 2015 року, на території Центру творчості для дітей та юнацтва Галичини відбувся відкритий майстер-клас з виготовлення літаючих ракет.

Під час майстер-класу відбулася також виставка, на якій дітям та їхнім батькам були представлені зразки ракет різних класів, зокрема ракети S4 – ракетоплани, S6A – моделі ракет із стрічкою, S9A – ракети-ротошути, S7 – моделі копії справжніх ракет, а також S1A – моделі ракет, висота польоту яких досягає 700 метрів. Під час майстер-класів дітей ознайомили з основами польоту та складання ракет, а по завершенні кожен з присутніх мав змогу здійснити запуск вперше власноруч змайстрованої ракети.

Організаторами заходу виступили управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, Центр творчості для дітей та юнацтва Галичини, а також Федерація ракето-модельного спорту України.А з 21 до 28 серпня у Львові відбудеться чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту.

Україна вперше прийматиме змагання з ракето модельного спорту такого рівня. Це право наша країна здобула 2013 року у штаб-квартирі Федерації авіаційного спорту України (FAI), що у Лозанні, Швейцарія.

Про це повідомили сьогодні, 6 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів