У львівському ліцеї імені Героїв Крут реконструюють СКК

12:10 5 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Представники департаментів паливно-енергетичного комплексу і енергозбереження та освіти й науки облдержадміністрації провели виїзну нараду у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, в межах якої здійснили моніторинг виконання робіт щодо реконструкції спортивно-культурного комплексу.

Про це повідомили сьогодні, 5 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Реконструкцію об’єкту розпочали у 2017 році в межах «Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини». У спортивно-культурному комплексі військового ліцею вже замінили віконні блоки  на енергоощадні, частково утеплили фасад та провели роботи із дахового покриття спортзалу. Окрім цього модернізували систему опалення з встановленням індивідуального теплового пункту з регулюванням температури теплоносія».

«Як розповів заступник директора департаменту паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Михайло Грет реконструкцію об'єкту планують завершити цьогоріч. Відтак, повністю утеплять зовнішні огороджуючі конструкції та встановлять систему вентиляції з рекуперацією повітря. Згідно з попередньо проведеним енергоаудитом впровадження енергоощадних заходів дозволить зменшити загальне споживання  енергоносіїв установою на 16%», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів