У дитсадках Львова – 198 вільних місць, – ЛМР

14:30 25 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Завершилася третя хвиля зарахування дітей до львівських закладів дошкільної освіти.

Про це повідомили в понеділок, 25 листопада, у Львівській міськраді, де також запевнили, що, станом на сьогодні, в дошкільних закладах Львова є 198 вільних місць. За словами заступниці міського голови з гуманітарних питань Галини Слічної, зараз великого напливу на зарахування немає.

Галина Слічна розповіла подробиці: «14 листопада у нас завершилась третя хвиля зарахування дітей до закладів дошкільної освіти. Ми провели моніторинг – у Львові зараз є 198 вільних місць у садочках. Переважна більшість вільних місць – у групах середнього і старшого віку. Найбільше їх – у садочку №5 на вулиці Таджицькій, оскільки ми там нещодавно відкрили нові групи.

«Вільні місця у групах можуть зайняти не лише діти, які не потрапили до садочків під час трьох хвиль зарахування. Зараз батьки дітей, які вже навчаються у ДНЗ далеко від дому, мають можливість подивитися на локації дошкільних закладів із вільними місцями та перереєструвати свою дитину у будь-який із них», – наголосила Галина Слічна.

У міськраді також поінформували, що, зокрема, у групах раннього віку є 35 вільних місць, у молодших – 60, у середніх – 46, і в старших – 57. До кінця року кількість місць у закладах дошкільної освіти збільшиться, адже відкриються групи в нових садочках на вулицях Чижевського, Олесницького та Грінченка.

Як інформував «ЩЛ», у Львові планують відкрити цього року 10 дитсадків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів