Що робити львів'янам, які фізично не можуть прийти в ЦНАП

12:44 30 січня 2023 р.

Фото до новини

Мешканці Львівської громади можуть безоплатно замовити «Мобільного адміністратора».

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мешканці Львівської громади, які за станом здоров’я не можуть відвідати ЦНАП, мають змогу скористатись «Мобільним адміністратором». Завдяки спеціальному переносному кейсу, працівник ЦНАП може надати послугу мешканцю у будь-якому приміщенні. З серпня 2021 року послугою вже скористалися понад 60 охочих.

Як уточнюють у департаменті адміністративних послуг ЛМР, серед найпопулярніших послуг – оформлення статусу внутрішньо переміщеної особи та вклеювання фотокартки у паспорт громадянина України по досягненню 25-ти й 45-ти річного віку, оформлення матеріальних допомог, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання.

Скористатися «Мобільним адміністратором» можуть люди з інвалідністю 1-ї групи, військовослужбовці та ті, які перебувають на тривалому стаціонарному лікуванні й потребують стороннього догляду.

Щоб замовити послугу, потрібно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://city-adm.lviv.ua/services/mob-admin, або подати заяву відповідного зразка та надіслати поштою. Впродовж трьох днів працівник ЦНАП зв’яжеться з заявником та узгодить дату та час візиту.

Нагадаємо, серед послуг, які можна замовити – послуги соціального захисту, житлові (зокрема реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання,) послуги районних адміністрацій, управління державної реєстрації, різноманітні витяги, довідки та інше.

Загалом у львівських ЦНАП можна отримати понад 500 адміністративних послуг, а торік стали доступними 97 нових послуг, які надають підрозділи обласної адміністрації.

ЦНАП не припиняють роботу за відсутності електроенергії: що роблять. Графіки

Офіси Львівської громади у Лисиничах, Зашкові та Рясне-Руське відновлюють роботу

Перший в Україні мобільний ЦНАП обслуговуватиме на Львівщині чотири громади: які саме

ЦНАПи Львова запровадять безконтактну видачу документів за паролем

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів