Що особливого в автомобілях Toyota Yaris Cross Hybrid 2021 року

15:38 18 січня 2022 р.

Фото до новини

Стильний дизайн, якісне оздоблення, потужні двигуни та безліч сучасних функцій безпеки – це лише деякі причини, чому вас може зацікавити гібридна версія Тойота Яріс Крос.

Це компактні кросовери, які відрізняються чудовою маневреністю та динамікою. Вони відмінно підходять як для експлуатації у місті, так і за його межами.

Якщо ви плануєте купити Toyota Yaris Cross Hybrid в Києві, зробити це можна в автосалоні Toyota City Plaza. Співробітники цього дилерського центру допоможуть вам з вибором комплектації гібрид Yaris Cross, а також проконсультують з будь-яких питань, якщо в цьому виникне необхідність.

Технічні характеристики Toyota Yaris Cross Hybrid 2021 року

Транспортні засоби Toyota Yaris Cross Hybrid 2021 мають 1,5-літрові двигуни, передній привід і гібридну безступінчасту трансмісію (e-CVT). Основні робочі характеристики авто:

  • Загальна потужність гібридної системи – 116 к.с.
  • Межа швидкості руху - 170 км/год.
  • Час прискорення з місця до сотні - 11,2 с.
  • Витрата палива на 100 кілометрів – від 3,8 л (змішаний цикл).

Мінімальний дорожній просвіт становить 170 мм. Об'єм багажного відділення дорівнює 390 л, але його можна збільшити до 1090 л, якщо скласти задні сидіння.

Чому слід купити Тойота Ярис Крос Гібрид в Україні

Гібридні автомобілі мають безліч переваг, які вирізняють такі машини на тлі екземплярів з бензиновими або дизельними двигунами. Як мінімум, гібриди не потрібно підключати до електромережі, оскільки вони заряджаються безпосередньо під час їзди. Зайва енергія, яку створює бензиновий двигун, використовується для заряду акумуляторної батареї.

Більше того, Toyota Yaris Cross Hybrid 2021 заряджається під час уповільнення або гальмування. Завдяки рекуперативній системі надлишки кінетичної енергії перетворюються на заряд для акумулятора. Більше того, для міської експлуатації характерні часті прискорення та гальмування, тому під час їзди містом майже завжди використовується тільки електромотор.

Тест-драйв Toyota Yaris Cross Hybrid 2021 року

Щоб оцінити можливості автомобіля в реальних умовах, ви можете подати заявку на пробну подорож. Зробити це можна на сайті автосалону бренду Toyota. Якщо у вас залишилися додаткові питання щодо комплектації, робочих характеристик або вартості Toyota Yaris Cross Hybrid, працівники автосалону з радістю нададуть вам персональну консультацію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів