Призначили в.о. ректора Національного лісотехнічного університету

17:57 13 березня 2021 р.

У центрі - Володимир Загорський

У центрі - Володимир Загорський

Виконувачем обов’язки ректора Національного лісотехнічного університету України призначили Володимира Загорського.

За інформацією Leopolis.news, відповідний наказ МОН підписали у п’ятницю, 12 березня, пише Dailylviv.
Очікується, що у понеділок відбудеться офіційне представлення.

Досі Володимир Загорський був директором Львівського регіонального інституту державного управління. Також він був депутатом Львівської обласної ради VI демократичного скликання від Партії регіонів.

Кабінет Міністрів реорганізував Національну академію державного управління при Президентові України.

Також, згідно з урядовим рішенням, будуть реорганізовані Дніпропетровський, Львівський, Одеський та Харківський інститути державного управління.

Зокрема, Львівський регіональний інститут приєднано до Національного університету «Львівська політехніка», Одеський регіональний інститут до Державного університету «Одеська політехніка», а Харківський регіонального інститут приєднають до Харківського національного університету ім. Каразіна.

Нагадаємо, що у Національному лісотехнічному університеті України відбулись кілька турів виборів ректора, однак нового керівника не вдалось обрати, бо ніхто з кандидатів не брав понад 50% голосів.

За наказом від 10 березня 2021 року, виданим в.о. ректора Ю.Туницею, вибори ректора Національного лісотехнічного університету мають відбутися 25 травня 2021 року. Тепер же після заміни Туниці на Загорського дуже ймовірно, що і 25 травня жодному з претендентів не вдасться набрати необхідну кількість голосів для обрання ректором. А отже Володимир Загорський виконуватиме й надалі обов'язки керівника університету. Можливо, навіть, до наступних виборів ректора, на які вже й сам Загорський зможе балотуватися. Інакше який же був сенс на три місяці призначати його в.о. ректора замість Туниці?

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів