«Наукові фестини» відбудуться у Львові вп’яте

17:45 18 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 19 квітня, в Національному університеті «Львівська політехніка» вже вп’яте відбудуться «Наукові фестини».

Про це повідомили в четвер, 18 квітня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Цьогоріч відвідувачам представлять різноманітні досягнення і цікавинки інститутів Політехніки на понад 30 локаціях. Упродовж декількох годин буде можливість відкрити для себе один із найстаріших університетів України з різних боків».

Координатор «Наукових фестин» Соломія Матвій наголосила: «Щороку стараємося зробити програму «Наукових фестин» насиченою найрізноманітнішими заходами, щоб нашим гостям було цікаво і вони змогли вповні відчути дух Політехніки. Адже в нашому університеті реально досягти висот не лише в навчанні та науці, а й розвивати свої спортивні та мистецькі здібності».

«Відвідувачі зможуть послухати фахові поради під час тренінгів «Розвиток креативності: вчимося шукати ідеї» та «Успіх можна спланувати». Не менш насиченою готують й розважальну програму. Буде нагода подивитися, шоу екстремалів, взяти участь у квесті і цікавих тестах, повправлятися у писанкарстві, переглянути виставу «Тричі мені являлася любов» від Народного театру-студії «Хочу», а також взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті, порозписувати медові коржики, повчитися реставровувати кам’яні вироби та спробувати свій талант в абстрактному живописі. Місце проведення – територія біля головного корпусу Львівської політехніки на вулиці Бандери (№12). Початок – об 11.00», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів