Найліпші сумки для ноутбуків-2016: що найчастіше вибирають покупці на сайті «Price UA»

11:23 18 квітня 2016 р.

Фото до новини

Сучасні сумки для ноутбуків, нетбуків – це не просто стильні, зручні аксесуари, а запорука збереження дорогої портативної техніки від механічних пошкоджень, вібрації, струсів під час різного виду поїздок.

На сайті http://price.ua/catalog125.html ви знайдете сумки для ноутбуків від таких солідних компаній, як: Asus, Case Logic, Continent, Sony, Crown, X-Digital,Everki, HP, RIVACASE, Lenovo та ін. Ретельно підібраний асортимент здатен задовольняти потреби власників лептопів за всіма критеріями якості.

Основні критерії вибору якісних сумок для лептопів:

•    розмір, який має відповідати параметрам матриці девайса (діагональ дисплея, товщина, тощо).
•    матеріал виготовлення з високою вологостійкістю (поліестер, нейлон, пластик, шкірозамінник, натуральна шкіра).
•    фізичний захист сумки для ноутбуків за рахунок амортизаційних повітряних перегородок, металевих/пластикових каркасів, армованих сіток, здатних утримувати форму та захищати від ударів.
•    практичність – вага сумки для ноутбуків, наявність в ній достатньої кількості відсіків, кишень прийнятних розмірів для аксесуарів.
•    стиль – класичний, діловий, молодіжний.

За цими критеріями люди обирають захисників своїх незмінних помічників у справах бізнесу, навчання,дозвілля.

Сумки для ноутбуків - фаворити покупців Price UA

1.    Модель сумки для ноутбуків Continent CC-01 з діагоналлю екрана 15-15,6" (вертикальне розміщення). Вона вироблена із високоякісного нейлону, а стінки захищені щільним поролоном. Є велика кишеня для розміщення аксесуарів та довгий плечовий ремінь. Можливий вибір в різних кольорових рішеннях. Це - одна із найбільш привабливих пропозицій в бюджетному сегменті.

2.    Стильна, практична, компактна, легка сумка HP Top Messenger (H1D25AA) з водостійкого матеріалу – оптимальний варіант вибору для ноутбуків бізнес-класу. Вона є полегшеним варіантом папки-портфеля для ділових людей. Оснащена надійною фіксацією лептопа у формі-формату 17.3", відділеннями для документів, аксесуарів (блок живлення, диски, телефон, планшет, тощо)та кріпленням на ручки чемоданів-візків.

3.    Сумки для ноутбуків RIVACASE 8182 із поліестеру обирають для форм-формату до 16". Ці моделі з регульованим за довжиною ременем мають одне відділення, зі спеціальними обмежувачами для запобігання випадкового відкидання верхньої кришки. Наявні додаткові зовнішні відділення дозволяють зручно розташовувати всі необхідні аксесуари (CD-диски, «мишку», папери, ручки і т. ін.).

4.    CROWN BPG4415W – оригінальна розробка паризьких дизайнерів для шанувальників динамічного способу життя. Сумки для ноутбуків цього бренду виготовлені із нейлона, оснащені внутрішнім відділенням з амортизаційною прокладкою для збереження ноутбука у формі-форматі до 15.6" та додаткового обладнання. Пропонують у різних кольорах.

5.    IT-cумка DEFENDER Violet 15"-16" враховує потреби ділових жінок при повсякденному використанні у будь-яку погоду. Вона включає основне відділення з протиударними стінками, органайзер для документів, аксесуарів, зовнішні передню/задню кишені. Приваблює своєю елегантністю,різнобарвністю, гуманними цінами.

Скориставшись каталогами інтернет-магазинів України, фото, докладними описами моделей, опціями порівняння цін, способами оплати та доставки, ви зможете вибрати оптимальний варіант моделі для свого лептопа. Стежте за інформацією на сайті Price.UA про нові рішення гармонічного поєднання якісних матеріалів, функціональності та кольорової палітри.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів