Найкращі сайти для вивчення англійської з носієм

16:35 25 січня 2022 р.

Фото до новини

Значення практики розмовної англійської для вивчення мови. Топ-5 сайтів, де можна попрактикуватися в англійській. Особливості користування онлайн-ресурсами.

Як заговорити англійською: топ-5 сайтів для вивчення англійської з носіями

Вивчати англійську без практики – це ідея, приречена на невдачу. Звичайно ж, хочеться отримати максимум від спілкування новою мовою з мешканцями інших країн. Але можливість попрактикуватися у розмові з носіями англійської наживо не завжди випадає. Що ж робити? Відповідь на це запитання дадуть викладачі школи англійської мови Р12.

Вони стверджують, що на допомогу прийдуть сучасні технології. Завдяки інтернету можна вивчати англійську з носієм, не покидаючи рідну оселю. Вибір сайтів досить широкий, тому постає інше питання: як визначитися з платформою, яка допоможе у вивченні іноземної мови? Пропонуємо до вашої уваги 5 сайтів для розвитку розмовної англійської, які користуються популярністю серед тих, хто вивчає англійську. 

1.Easylanguageexchange

Перед використанням ресурсу необхідно зареєструватися. Далі за допомогою системи налаштувань профілю потрібно вибрати партнера для вивчення англійської з носієм. Насамперед необхідно вказати, яку мову ви хочете вивчати та якою мовою володієте. Можна додати якусь особисту інформацію, щоб іншим користувачам було простіше познайомитися з вами. У налаштуваннях також можна вказати, який спосіб практики буде найбільш зручним для вас – спілкування по Skype, живе спілкування або старе добре e-mail листування.

На сайті є онлайн-чат, де можна подивитися, хто з користувачів у мережі та готовий до спілкування. Переписку можна зберігати як практичний матеріал на своєму робочому столі, а також використовувати аудіо- або відеочат.

2.Scrabbin

Сайт має схожий інтерфейс, як і попередній варіант. Перед початком практики англійської з носієм потрібно створити обліковий запис, вказати мови, якою ви володієте та яку хочете вивчати. Партнера для практики можна вибрати не лише з англомовних країн, а й із будь-якої точки світу. На сайті також є форум, де можна взяти участь у групових обговореннях.

3.Speaky

Як і на багатьох аналогічних ресурсах, перед початком роботи необхідно зареєструватися. Після заповнення необхідних полів сайт запропонує співрозмовників відповідно до вказаних побажань. Тут можна знайти не тільки носіїв англійської мови, але й інших співрозмовників, які також вивчають іноземну мову.

4.The Mixxer

Онлайн-ресурс був розроблений для пошуку носіїв різних мов. Спілкування відбувається головним чином через Skype, але також є функція листування. Крім живого спілкування, користувачі можуть безкоштовно прослухати аудіоуроки від відомих світових університетів.

5.Talk and Learn

Цей сайт був розроблений виключно для вивчення англійської мови. Практикувати англійську мову з носієм можна у чаті, але також є блок з навчальними матеріалами, де можна читати статті, переглядати ролики, вивчати лексику з тематичних блоків.

Епоха цифрових технологій робить неможливе можливим. Якщо раніше англійська з носієм була доступна далеко не кожному, то сьогодні практикуватися в іноземній мові може кожен.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів