Нагородили випускників, які отримали по 600 балів з мультипредметного тесту: де їх найбільше

17:50 17 листопада 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні, 17 листопада, відбулося нагородження випускників і випускниць закладів загальної середньої освіти, які за результатами національного мультипредметного тесту отримали 600 балів.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Цьогоріч через війну українським випускникам і випускницям замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання довелось складати національний мультипредметний тест із трьох предметів: української мови, математики та історії України. 1425 учасників й учасниць НМТ Львівщини, а це найбільше з усіх областей України, склали випробування з максимальною кількістю балів. З них: 1035 осіб – 200 балів (максимальний результат з однієї дисципліни), 303 особи – 400 балів (два предмети) та лише 87 випускників отримали – 600 балів (три предмети).

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький привітав тих випускників і випускниць, які з усіх предметів набрали максимальну кількість балів і в цілому отримали 600.

«Спершу в умовах пандемії коронавірусу, а згодом – в реаліях повномасштабної війни, постійної непередбачуваності, повітряних тривог й стресу ви змогли зосередитись на навчанні та показали найкращий результат.  Я пишаюся тим, що на Львівщині є настільки обдарована та ерудована молодь. Ви є майбутнім нашої держави. Дякую вам, а також вашим рідним та вчителям, які допомогли вам досягти таких блискучих результатів», – наголосив очільник Львівщини.

Найуспішніших випускників та випускниць закладів загальної середньої освіти привітав також директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска.

«Ви показали найкращий результат в області та країні загалом. 20% людей у будь-якому колективі чи країні роблять 80% роботи, а цьогорічний результат мультитесту показує, що ви потрапили в інтелектуальну еліту нашої країни. Бажаю вам обрати саме ту роботу, яка вам буде до вподоби, адже лише коли ви любите те, що робите, ви завжди досягнете успіху у будь-якому починанні», – підкреслив Олег Паска.

Також до слова запросили випускницю Дашавського ліцею Вікторію Филик.

«Результат цьогорічного мультитесту є заслугою не лише кожного з нас, але й учителів, які прищепили нам любов до знань і без них та їхніх порад цей результат не був би можливим. Особливо дякую нашим Збройним силам, завдяки яким ми сьогодні зібралися тут», – зазначила Вікторія Филик.

Найбільша кількість випускників, які за результатами національного мультипредметного тесту отримали 600-бальників, у Львівському районі – 47,  Дрогобицькому – 12, Червоноградському – 10, Яворівському – 8, Стрийському – 6, в Золочівському та Самбірському по 2. Також, окрім подяк, найкращі випускники отримають грошові винагороди у розмірі 10 тисяч гривень.

Вісімнадцятьох випускників шкіл на Львівщині нагородили за макисимальні бали ЗНО

17 випускників львівських шкіл отримали найвищі бали ЗНО

26 випускників на Львівщині отримали по 200 балів ЗНО

100 педагогів Львова отримали по 25 тис грн премії. Хто в списку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів