На Львівщині відкрили навчально-практичний центр будівельників

17:45 22 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У суботу, 22 грудня, на базі Дрогобицького вищого професійного училища №19 відкрили навчально-практичний центр з підготовки робітників за професіями штукатур, лицювальник-плиточник, маляр.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Центр створили з метою впровадження у навчальний процес новітніх виробничих технологій, удосконалення навичок майстрів виробничого навчання та розширення соціального партнерства у сфері підготовки конкурентоспроможних кваліфікованих робітників. Функціональні можливості новоствореного центру презентували учні навчального закладу під час майстер-класів. Зокрема, показали гостям усі етапи покладання плитки та фарбування стін».

«У новоствореному центрі діятимуть три майстерні:  малярня, штукатурня та лицювально-плиточна майстерня. Також у центрі буде майстерня практичної та теоретичної підготовки. На відкриття навчально-практичного центру з підготовки робітників за професіями штукатур, лицювальник-плиточник, маляр з обласного бюджету спрямували 1,05 млн. гривень», – поінформували також у в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів