На Львівщині відкрили два навчально-практичні центри

16:00 21 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 21 грудня, на базі «Стрийського вищого художнього професійного училища» відкрили навчально-практичний центр деревообробної галузі з облаштованими кабінетами професійно-теоретичної підготовки, майстернями ручної та механічної обробки деревини.

Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Навчально-практичний центр має сучасну навчально-матеріальну базу, де учні практикуватимуться на професійному обладнанні.  На відкриття  центру витратили 867 тисяч гривень, з яких 567 тисяч гривень – кошти обласного бюджету, решта – кошти училища. Педагогічний колектив училища основним завданням центру вбачає підготовку учнів до сучасних ринкових умов праці».

«Натомість у «Вищому професійному училищі №8» створили навчально-практичний центр електрозварювання та ковальської справи. Тут діятиме майстерня зварювальних апаратів та кузня з усім необхідним обладнанням. На розвиток матеріально-технічної бази центру електрозварювання та ковальської справи з обласного бюджету виділено один мільйон 200 тисяч гривень», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів