До львівських десантників завітали діти з Луганщини

15:15 18 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Екскурсія закінчилася обміном подарунками.

«До 80-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ у Львові в гості завітали діти з Луганської області», – повідомили сьогодні, 18 січня, в міністерстві оборони України, де також розповіли подробиці:

«Десантники пригостили дітей смачним обідом, після чого провели екскурсію територією частини. Діти відвідали зимовий сад, капличку та військово-історичний музей на території бригади, після чого вшанували пам’ять загиблих воїнів-десантників біля пам’ятного знаку.

Екскурсія закінчилася обміном подарунками: діти отримали солодощі, а десантники — прапор України з побажаннями від малечі. Тимчасовий виконувач обов’язків заступника командира бригади, майор Роман Сегейда, зазначив: «Завжди приємно бачити дитячі посмішки. Думаю, що їм сподобалось у Львові і вони запам’ятають цю поїздку надовго. Ми обов’язково і в подальшому запрошуватимемо дітей зі сходу, щоб вони усвідомили всю красу Батьківщини» 

Допомогу в забезпеченні заходу надало львівське підприємство ТОВ «Корпорація КРТ».

Про це повідомили сьогодні, 18 січня, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фоторепортаж відвідин дітьми десантників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів