Де у Львові замовити систему опалення зі встановленням «Під Ключ»

10:00 2 лютого 2024 р.

Фото до новини

Компанія Vencon постачає і встановлює якісні котли для електричних, газових і твердопаливних систем.

Шукаєте у Львові рішення для опалення квартир, приватних будинків та інших видів нерухомості одразу зі встановленням "Під Ключ"? У магазині vencon.uа ви гарантовано знайдете необхідне обладнання. Асортимент компанії містить досить широкий перелік виробників і товарів, а спеціалісти Венкон додатково надають послуги з проєктування та встановлення опалювальних систем. У каталозі доступні прилади різної потужності, класу енергоспоживання, функціональності та дизайну. На пропоновану техніку діють надзвичайно вигідні ціни, а акції роблять купівлю ще більш привабливою.

Системи опалення на будь-який смак

Компанія Vencon постачає і встановлює якісні котли для електричних, газових та твердопаливних систем. У пропозиції є все для облаштування теплої підлоги – кабельні, тонкоплівкові рішення або вже готові мати для монтажу. Ви будете вражені вибором електричних конвекторів, радіаторів та обігрівачів. Вашій увазі пропонуються теплові насоси, системи рекуперації тепла й сучасні рушникосушки для ванних кімнат, що прекрасно виконують свої функції і не вимагають великих енерговитрат. Варто зазначити, що в каталозі компанії є також аксесуари для монтажу та ремонту систем. Широкий асортимент продукції задовольнить найвибагливіших клієнтів. Венкон гарантує, що придбане обладнання матиме найвищу якість і ви залишитесь задоволені його технологічними можливостями.

Переваги професійного монтажу систем опалення від Vencon

Кваліфікований монтаж забезпечує безаварійне та економічне функціонування опалення. Звернутися за послугою можна до досвідченої команди спеціалістів Венкон. Фахівці з багаторічною практикою та необхідними знаннями встановлять опалювальну систему будь-якої складності та виконають пусконалагоджувальні роботи в житлових чи комерційних приміщеннях. Замовник може бути впевнений у послугах компанії, адже на роботу буде надано гарантію. У Венкон особливо вигідно звертатися з приводу встановлення приладів, придбаних у магазині, адже так ви отримаєте додаткову знижку.

Які ще послуги можна отримати у Венкон щодо приладів та систем опалення

1. Професійні консультації та допомога у виборі обладнання. Експерти компанії вислухають ваші побажання та з урахуванням параметрів системи опалення підберуть відповідні опалювальні пристрої та системи з каталогу.

2. Проєктування з нуля. Інженерному відділу Венкон можна спокійно довірити планування опалювальних систем та підготовку документації для їх побудови. Технічні фахівці мають необхідні знання, професійне програмне забезпечення та дотримуються всіх чинних норм і правил галузі.

3. Сервісне обслуговування. Якщо прийшов час провести профілактику обладнання, спеціалісти компанії виконають необхідний комплекс заходів щодо приведення системи до ладу. Зручно, коли встановлення і сервісні роботи виконуються однією компанією, бо спеціалісти діють за одними алгоритмами та технологіями.

4. Адресна доставка товарів. У Львові за вашим бажанням Венкон організує кур’єрську доставку придбаного обладнання безпосередньо до дверей. Замовлення відправляються у надійному пакованні, щоб не пошкодити пристрої під час транспортування. Враховуйте, що доставку можна спланувати таким чином, щоб товар прибув у день встановлення одночасно з приїздом монтажної бригади.

Як можна придбати техніку у Венкон зі встановленням "Під Ключ"

Компанія Vencon у Львові має фізичний магазин у форматі шоуруму, де можна ознайомитись з асортиментом та домовитись про встановлення під час особистого візиту. У офлайн-магазині розрахуватися можна карткою чи готівкою. Додатково покупцям доступне придбання товарів на виплат, адже Венкон співпрацює з низкою банків України. Якщо ви бажаєте зробити замовлення онлайн, достатньо перейти на сайт та оформити купівлю через кошик, додавши в нього необхідні товари та послуги. Оплата можлива за допомогою онлайн-сервісів та перерахуванням з картки. Якщо ви будете замовляти обладнання з доставкою, на місці також вдасться оплатити придбане завдяки тому, що у представників компанії із собою є переносний термінал.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів